Hravá kuchařka Velikonoční vajíčka Chef Smoby recepty a formy na výrobu čokoládových vajíček od 5 let

Popis produktu

Smoby hravá kuchařka pro děti Velikonoční vajíčka Chef je dětská kuchařská sada na výrobu čokoládových vajíček s recepty. Orignální a zábavná sada potěší všechny malé pekaře a cukráře, kteří se motají kolem svých maminek a pomáhají jim v kuchyni. Pomozte svým dětem vyrobit krásná a chutná čokoládová vajíčka, která budou zároveň jedinečnou velikonoční dekorací. Dětičky si mohou vajíčka ozdobit a rozdávat svým nejbližším jako velikonoční výslužku.

Hravá kuchařská sada v jednom balení obsahuje 2 formičky na výrobu velikonočních čokolád, 1 lžičku, 1 vařič na čokoládu s pokličkou, 1 dávkovač se třemi nástavci, 1 krabičku, fólii na zabalení čokoládky, 1 sadu nálepek a 1 kuchařskou knihu s recepty. Díky množství doplňků si děti vyrobí velikonoční čokolády přesně podle vlastních představ. Veselé nálepky a čokoládové formičky dovolují dětem naplno projevit svou kreativitu a rozvíjet fantazii. Z hravou kuchařskou sadou Velikonoční vajíčka zažijí děti dlouhé hodiny plné zábavy.

Kuchařská sada pro děti Velikonoční vajíčka Chef od francouzského výrobce Smoby je vhodná pro všechny malé kuchaře od 5 let. Děti si hrají na profesi a usnadňují svým rodičům práci v kuchyni. Pomáhají vytvářet skutečné velikonoční dekorace a učí se tak nést odpovědnost za své jednání. Napodobují dospělé a zároveň rozvíjejí své komunikační schopnosti a tříbí motorické dovednosti. Hravá kuchařka pro děti s velikonočním motivem je skvělým doplňkem do dětských kuchyněk a zabaví vaše dětí na dlouhou dobu.

Francouzský výrobce Smoby produkuje jedinečné plastové hračky pro děti různých věkových kategorií ve vysoké kvalitě. Plast na hračkách Smoby je pevný a zároveň jemný k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany a barvy podněcující dětskou fantazii. S hračkami Smoby se zabaví na dlouhé hodiny. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Hravá kuchařka je tím dokonalým dárkem pro děti, které rády pomáhají v kuchyni nebo si rády hrají na kuchaře a kuchařky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry balení30*7*30 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.