Hravá kuchařka Chef Smoby Pečeme koláče s recepty a formy na výrobu od 5 let

Popis produktu

Hravá kuchařka pro děti Chef Smoby Pečeme koláče je moderní přístroj na výrobu domácích koláčků podle přiložených receptů. Dětská cukrárna je vhodná pro všechny milovníky sladkostí od 5 let. Při výrobě i zdobení sladkých koláčků pracují malí pekaři se skutečnými surovinami a své dokonalé výtvory je potěší dvakrát. Radost budou mít nejen z vlastnoručně vyrobených a ozdobených koláčků, ale následně si mohou dopřát za dobře vykonanou práci sladkou odměnu. Francouzský výrobce hraček Smoby myslel i na zábavu dětí.

Připravené těsto si dítě vloží do přístroje ve vrchní části továrny na koláčky, ze kterého se postupně vytlačuje těsto v požadovaném tvaru díky přiloženému nástavci. Šikovní pekaři a pekařky mají k dispozici nejen recepty potřebné k výrobě sladkých pochoutek, ale také množství přísad a náčiní. Součástí této úžasné kreativní sady pro děti jsou: přístroj na zdobení koláčků, čtyři nástavce pro různý tvar cesta, stojan na hotové koláčky, lžička, různé formičky, naběračky, stříkačka a brožura s recepty. Rozměry přístroje na výrobu koláčů jsou 41*23*30 cm a jeho celková výška je 30 cm.

Pekárna s recepty je skvělou a zábavnou hračkou z dílny renomovaného výrobce kvalitních hraček pro děti Smoby. Prostřednictvím hry se malá kuchařka seznamuje s výrobou pekárenských sladkých pochoutek. Při hře se rozvíjí dětská fantazie a kreativita jakož i jemná motorika rukou. Při výrobě koláčků se děti učí vzájemně spolupracovat a komunikovat, čímž se rozvíjejí také jazykové a komunikační schopnosti. Plast na hračkách Smoby je vyroben z kvalitních na dotyk jemných materiálů a je pro zdraví dětí maximálně bezpečný. Hračky francouzské společnosti Smoby splňují i ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti a kvality, a proto je Hravá kuchařka pro děti na výrobu koláčků pro hru dětí maximálně bezpečná. Dopřejte radost vašim dětem z vlastnoručně vyrobených chutných koláčků.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu41*23*30 cm
Celková výška30 cm
Rozměry balení45*15*30 cm
Celková délka41 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,9 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.