Hravá kuchařka s recepty pro děti Chef Easy Biscuits Factory Smoby pro přípravu drobných koláčů s ozdobami od 5 let

Popis produktu

Hravá kuchařka s recepty pro děti Chef Easy Biscuits od francouzského výrobce Smoby představuje skvělý dárek pro všechny děti od 5 let, které si rády pochutnají na chutných koláčcích. Přístroj umožní chlapcům a dívkám výrobu vlastních domácích koláčků podle přiložených receptů. Při výrobě i zdobení sladkých koláčků pracují malí pekaři se skutečnými surovinami a své dokonalé výtvory je potěší dvakrát. Radost budou mít nejen z vlastnoručně vyrobených a ozdobených koláčků, ale následně si mohou dopřát za dobře vykonanou práci chutný pamlsek.

Připravené těsto si dítě vloží do přístroje ve vrchní části továrny na koláčky, ze kterého se postupně vytlačuje těsto v požadovaném tvaru díky přiloženému nástavci. Šikovní pekaři a pekařky mají k dispozici nejen recepty potřebné k výrobě sladkých pochoutek, ale také množství přísad a náčiní. Součástí této úžasné kreativní sady pro děti jsou: přístroj na zdobení, čtyři nástavce pro různý tvar koláčku, stojan na hotové koláčky, lžička, různé formičky, naběračky, stříkačka a brožura s recepty. Rozměry přístroje na výrobu koláčů jsou 41*23*30 cm.

Prostřednictvím hry se děti seznamují s výrobou drobných koláčků, které nabídnou svým blízkým. Při hře se rozvíjí dětská fantazie a kreativita i jemná motorika rukou. Při výrobě pochoutek se děti učí vzájemně spolupracovat a komunikovat, čímž se rozvíjejí také jazykové a komunikační schopnosti. Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky nejvyšší kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu41*21*30 cm
Celková výška30 cm
Rozměry balení45*15*30 cm
Celková délka41 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,90 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.