Hravá kuchařka Chef Čokoládovna Smoby s recepty a formou na výrobu čokoládových bonbonů od 5 let

Popis produktu

Hravá kuchařka pro děti Chef Smoby Čokoládovna s recepty a formou na výrobu čokoládových bonbonů je dokonalá kreativní sada určená k výrobě čokoládových bonbonů podle přiložených receptů. Dětská čokoládovna je vhodná pro všechny milovníky sladkostí od 5 let. Při výrobě i zdobení sladkých pamlsků pracují malí cukráři a cukrářky se skutečnými surovinami a jejich dokonalé výtvory je potěší dvakrát. Radost budou mít nejen z ručně vyrobených a ozdobených bonbonů ze sladké čokolády, ale následně si mohou dopřát za dobře vykonanou práci sladkou odměnu. Dopřejte vašim dětem dlouhodobou zábavu a radost z vlastnoručně vyrobených sladkých čokoládových bonbonů.

Malí cukráři mají k dispozici nejen recepty potřebné k výrobě sladkého pokušení, ale také množství přísad a náčiní. Součástí této úžasné kreativní sady pro děti je přístroj se dvěma nádobami na čokoládu, forma na odlévání dokonalých sladkých bonbonů, zařízení a násadky na zdobení, plastové tyčinky na zdobení i plastové tyčinky na bonbony, jakož i stojan na sladké dětské výtvory. Hotové čokoládové bonbony si děti pokládají na modrý patrový tác a mohou je nabízet svým hostům. Rozměry přístroje na výrobu čokoládových bonbonů jsou 40*21*21 cm. Sladké čokoládové bonbony si děti mohou ozdobit pestrobarevnými ozdůbkami různých tvarů.

Čokoládovna s recepty je skvělou a zábavnou hračkou z dílny renomovaného výrobce kvalitních hraček pro děti Smoby. Prostřednictvím hry se děti seznamují s výrobou cukrárenských sladkých pochoutek. Při hře se rozvíjí dětská fantazie a kreativita jakož i jemná motorika rukou. Při výrobě čokoládových bonbonů se děti učí vzájemně spolupracovat a komunikovat, čímž se rozvíjejí také jazykové a komunikační schopnosti. Plast na hračkách Smoby je vyroben z kvalitních na dotek jemných materiálů a je pro zdraví dětí maximálně bezpečný. Hračky francouzské společnosti Smoby splňují i ​​ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti a kvality, a proto je Hravá kuchařka pro děti s Čokoládovny na výrobu bonbonů z čokolády pro hru dětí maximálně bezpečná.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu40*21*21 cm
Celková výška21 cm
Rozměry balení30*15*45 cm
Celková délka40 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.