Hrací deka Perla - Blue Activity Kaloo s měkkou podložkou, hrazdou, funkcemi, plyšovými hračkami růžová od 0 měsíců

Popis produktu

Hrací deka Perle - Blue Activity Kaloo je krásná podložka na hraní s hrazdou a závěsnými hračkami v jemných barvách. Podložka pro děti je laděna v jemné růžové barvě a je nádherným dárkem pro holčičky od narození. Dětská hrací deka Kaloo poskytuje dětem velké množství vizuálních i hmatových podnětů, které přispívají ke zdravému vývoji dětí. Součástí této nádherné a hebké deky na hraní jsou 4 závěsné hračky: medvídek, zajíček, měsíček a srdíčko, které dokonale barevně i designově ladí s dětskou podložkou na hraní. Závěsné hračky z jemného a hebkého materiálu stimulují sluch miminka jakož i hmat nejmenších dětí. Hrací deka je ve tvaru kruhu o průměru 90 cm.

Boky hrací podložky jsou mírně vyvýšené, takže děťátko je na dece zcela v bezpečí. Hrací plocha této elegantní hračky pro děti je ozdobena velkým obrázkem roztomilého králíčka, který má na jedné tlapce umístěny zrcátko, díky kterému děťátko poznává vlastní obraz. Zajíček s velkýma ušima je doplněn o různé materiály, které se aktivně podílejí na poznávání různých textilních povrchů, čímž dochází ke stimulaci hmatových vjemů miminka. Celkově poskytuje tato dětská deka na hraní až 12 různých aktivit pro nejmenší děti. Celá hrací deka je měkoučká a hebká k dětské pokožce a miminko si v ní rádo pospinká. Hrací deka se jednoduše skládá a přenést ji můžete kdekoliv v praktické PVC tašce, která uchrání dětskou podložku před zašpiněním.

V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost dětí, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná, právě hrací deka pro nejmenší Kaloo, která je vyrobena z nejjemnějšího materiálu a je hebká k dětské pokožce . Deka na hraní pro nejmenší je vyhotovena v jemných barevných odstínech, které působí na děťátko uklidňujícím, a proto je vhodná nejen na hraní, ale poslouží i jako místo pro odpočinek dítěte. U produktů francouzské značky Kaloo se netřeba bát případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty, protože každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připraven.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětskou hrací deku můžete prát při 30°. Aby se zachovala barva a kvalita hračky nepoužívejte při čištění bělidla ani aviváž.

Vlastnosti

  • hebká měkká deka na hraní s hrazdou
  • čtyři závěsné hračky
  • zrcátko
  • pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • průměr 90 cm
  • jemné barevné provedení
  • ideální na hraní a zkoumání nejmenších dětí
  • snadné skládání a přenášení
  • balení v tašce
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • nádherný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.