Hrací deka Colors-Buggy Blanket Kaloo v dárkovém balení pro nejmenší

Popis produktu

Kaloo dětská deka na hraní Colors-Buggy Blanket je veselá deka z více materiálů vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Jelikož má pestrobarevné provedení s hezkými obrázky slepice, jablka a houby, zaujme každé dítko. S rozměry 70*80cm je vhodná na hraní pro všechny maličké děti. Hned po porodu dítě vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují, takže je důležité naučit dítě, aby rozeznalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Právě deka na hraní pro nejmenší zachycuje vlastní vůni děťátka, takže když ji má děťátko u sebe, cítí se bezpečně v novém neprozkoumaném světě. Deka pro miminka přichází v krásném dárkovém balení, takže jí můžete bez starostí obdarovat své nejbližší.

V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost dětí, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i dětská deka Kaloo, která je vyrobena z více materiálů a tak dítě může zkoumat různé tvary a povrchy na dece. Deka na hraní má veselé barvy, protože nejmenší děti nevnímají úplně všechny barvy spektra, v prvních pár týdnech reagují pouze na ty nejvýraznější barvy. Při dece se netřeba bát případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připraven. Tato deka pro nejmenší děti se může díky jedinečnému provedení, veselým barvám a hebkému povrchu stát oblíbeným společníkem během hraní každého miminka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská deka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je samostatné praní při 30 °, aby se zachovala barva a kvalita deky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní.

Vlastnosti

  • jemná měkká deka z multimateriálu
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • díky několika materiálem dítě může zkoumat různé povrchy, rozvíjí se jeho hmatová citlivost
  • rozměry 70*80cm
  • pestrobarevné provedení
  • dárkové balení
  • samostatné praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita deky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • nádherný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70*80 cm
Barvamodrá,oranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.