Hrací deka Colors-Activity Cushion Kaloo s chrastítkem a zrcadlem v dárkovém balení

Popis produktu

Kaloo polštářek na hraní Colors-Activity Cushion je jemný plyšový polštářek vhodný pro nejmenší děti od 0 měsíců. Jelikož má pestrobarevné provedení s hezkými obrázky zaujme každé dítko. Polštářek pro miminka má uvnitř chrastítko, které pomůže rozvoji dětského sluchu, na vrchní části je připevněno zrcadlo, ve kterém miminko může zkoumat svůj odraz. S rozměry 90*90cm je vhodný na hraní, ale i odpočinek pro všechny maličké děti. Hned po porodu dítě vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují, takže je důležité naučit dítě, aby rozeznalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Právě dětský polštářek na hraní zachycuje vlastní vůni děťátka, takže když ji má děťátko u sebe, cítí se bezpečně v novém neprozkoumaném světě. Dětský hrací polštářek přichází v krásném dárkovém balení, takže jí můžete bez starostí obdarovat své nejbližší.

V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost dětí, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodný i polštářek pro nejmenší Kaloo, který je vyroben z najjemnešieho plyše a je hebký k dětské pokožce. Polštářek na hraní pro nejmenší má veselé barvy, protože nejmenší děti nevnímají úplně všechny barvy spektra, v prvních pár týdnech reagují pouze na ty nejvýraznější barvy. Při polštářku se netřeba bát případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připraven.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětský polštářek se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • jemný měkký polštářek z plyše
  • pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • rozměry 90*90cm
  • pestrobarevné provedení
  • ideální na hraní a zkoumání nejmenších dětí
  • dárkové balení
  • praní při 30 °
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu90*90 cm
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.