Hrací deka Blue Denim-Activity Playmate Kaloo multifunkční pro nejmenší

Popis produktu

Kaloo multifunkční deka na hraní Blue Denim-Activity Playmate je jemná deka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Na dece najdete mnoho zajímavých částí, díky čemuž si na ní děti budou bez nudy hrát po celý den. Deka pro miminka má v sobě chrastítko a zrcátko, ve kterém se dítě může prohlížet, pozorovat pohyby. Dále vydává i šustivé zvuky a píská, což může pomoci při rozvoji dětského sluchu, orientuje ho to na vnější svět a vnější podněty. Dětská deka je vyrobena z měkkého materiálu, je hebká a jemná na dotek. S rozměry 90*90 cm je vhodná na hraní, ale i odpočinek pro všechny maličké děti, které s ní zaručeně zažijí množství zábavy.

Deka na hraní má výrazné barvy, protože nejmenší děti nevnímají úplně všechny barvy spektra, v prvních pár týdnech reagují pouze na ty nejvýraznější barvy. U deky se není třeba bát případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připraven. V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost dětí, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i dětská deka Kaloo. Díky různým zvukům, které hračka Kaloo vydává, je velmi nápomocná při rozvoji jemného sluchu miminek. Ověřená francouzská kvalita je zárukou toho, že multifunkční dětská deka může děti doprovázet již od narození.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská deka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita deky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní.

Vlastnosti

  • jemná měkká deka s chrastítkem, zrcadlem
  • rozměry 90*90 cm
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • chrastítko a šustění rozvíjejí dětský sluch
  • v zrcadle dítě pozoruje svůj pohyblivý odraz, zajímá se o vnější svět
  • modré barevné provedení
  • praní při 30 °C
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu90*90 cm
Rozměry balení92*44 cm
Celková délka90 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.