Naučná hra pro nejmenší The Shopping List Educa Učíme se nakupovat v obchodě s obrázky 142 dílů od 5 let

Popis produktu

Naučná hra pro nejmenší The Shopping List od španělské společnosti Educa potěší všechny děti od 5 do 7 let, které si rády hrají hry na povolání prodavačů. Nadčasovou hru tvoří 3D obchůdek z pevného kartonu s nápisem Market, ve kterém si děti uloží kartičky s obrázky jednotlivého zboží, kartonový nákupní vozík, cenovky, mince, poznámky, nákupní seznamy a množství dalších doplňků, se kterými se naplno ponoří do světa obchodníků. Celá sada obsahuje 142 dílů, které jsou vyhotoveny v pestrých barvách, takže ihned upoutají pozornost chlapců a dívek.

Naučná hra Učíme se nakupovat v obchodě pomůže všestranně rozvíjet vaše děti, které si zahrají hry na povolání obchodníků a zákazníků, čímž se přibližují světu dospělých. Hravou formou se učí rozpoznávat různé typy potravin, poznávají svět financí a učí se rozlišovat hodnoty bankovek a mincí. Při hře s kamarády a sourozenci se rychleji socializují, učí se správně vyjadřovat, zlepšují si komunikační dovednosti, rozšiřují slovní zásobu a získávají sebedůvěru. Při hře si zároveň procvičí logické myšlení a paměť, učí se improvizovat a zlepšují si fantazii a představivost.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. Naučné hry Educa pomáhají všestranně rozvíjet vaše děťátko, zabaví se s nimi celá rodina.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Dílky puzzle142
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.