Hra s míčky pro nejmenší Balls Game Smoby se zvukem a světlem

Popis produktu

Didaktická hra s míčky Balls Game od renomovaného francouzského výrobce Smoby je nádherná hračka, kterou si oblíbí každé dítě od 12 měsíců. Krásné pestrobarevné provedení hračky s motivem postaviček Cotoons překvapí chlapce a holčičky zvukovými a světelnými funkcemi, takže se budou opravdu výborně bavit. Dráha se 3 barevnými míčky obsahuje rampu, po které se budou míčky spouštět, přičemž si budou muset poradit s různými překážkami – otvory, kolem či schody, dokud se nedostanou do cíle. Děti se naučí používat katapult, kterým po stisknutí tlačítka dostanou míček až na vrchol stromu, odkud se míček může spouštět dolů. Didaktická dráha má oblé tvary, které chrání dítě před zraněním, je vyrobena z kvalitního plastu, který je jemný a hebký na dotek.

Didaktické hračky mají velmi velký vliv na rozvoj dítěte, nejsou jen jeho zábavnou součástí. Ovlivňují jemnou motoriku, prostorové vnímání a koordinaci pohybů nejmenších dětí. Didaktická dráha s míčky pomáhá dětem nejen s rozvojem motorických funkcí, ale také se učí přemýšlet, poznávat barvy a tvary, objevují propojení mezi dotyky a tvary. Didaktická hračka funguje na 2 LR44 baterie (knoflíkové), které jsou součástí balení. Baterie v balení jsou testovací. Celá hračka pro nejmenší má rozměry 39*30*41 cm, přičemž celková výška věže je 41 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. Didaktická hra s míčky je nejnovější výtvor francouzských vývojářů a designérů, se kterou si vaše děti užijí spoustu zábavy.

Vlastnosti

  • didaktická hračka s míčky
  • zvukové a světelné funkce
  • pestrobarevné vyhotovení
  • vhodná od 12 měsíců
  • kvalitní, sametově jemný plast
  • funguje na 2 LR44 baterie (knoflíkové)
  • pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, logické myšlení, fantazii, kreativitu
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu39*30*41 cm
Celková výška41 cm
Rozměry balení35*14*45 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,7 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.