Společenská hra Ludo Space Monster Game & Puzzle Janod v angličtině od 3 let

Popis produktu

Společenská hra v angličtině Ludo Space Monster Game Puzzle je pěkná hra pro celou rodinu vhodná od 3 do 7 let. Společenská hra ve stylu člověče, nezlob se pro celou rodinu se hodí na dlouhé letní či zimní večery pro děti, které nesnášejí nudu. Přeneste se na chvíli do jiné galaxie a zahrajte si člověče nezlob se jinak. Zabaví vás vtipné vesmírné příšerky, které jsou součástí balení. Vyhrává hráč, kterému se podaří jako prvnímu dostat obě své příšerky zpět do vesmírné lodi. Dětské člověče, nezlob se obsahuje 1 hrací plochu (16 dílků puzzle), 8 figurek, 1 kostku a návod. Dopřejte tuto zábavnou hru svým nejmenším a zaručíte jim tak nejen dny bez nudy, ale i posilování jemné motoriky a vzájemné soutěživosti. Je to krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Uvažováním nad dalšími kroky ve hře se rozvíjí i jejich logické myšlení a strategické plánování. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této společenské hře pro celou rodinu neodolá žádné dítě.

Janod je výrobce, jehož historie sahá do roku 1970 a zabývá se výrobou prvotřídních hraček pro děti s francouzským designem. Jsou to nejen zábavné hračky, ale i prostředky na rozvoj inteligence dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • společenská hra pro celou rodinu
  • klasické Člověče, nezlob se s vesmírnými příšerkami
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 7 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, logického myšlení
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70*70 cm
Dílky puzzle16
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.