Hra Loto Educa 24 ks se zvířátky z farmy

Popis produktu

Dětské loto je od španělského výrobce Educa. Obsahuje 24 kvalitních kartiček a 4 hrací desky s hezkými obrázky různých zvířátek z prostředí farmy. Toto loto je určeno tak pro chlapce, tak i pro dívky. Jednotlivé kartičky tohoto lota pro děti jsou z pevného a pružného materiálu, který se jen tak lehce nezmačká a nezničí. Hra je určena pro děti od 3 let, ale při hře se jistě zabaví i nejeden dospělý. Hračka je určena pro 2-4 hráčů.

Relativně nová dětská společenská hra loto má velmi jednoduchá pravidla, vycházející z binga. Hráči dostanou rozdílné hrací desky s různými obrázky a někdo náhodným výběrem řekne nějakou kartičku. Pokud takový obrázek jeden z hráčů na hrací ploše má, zaznamená si ji (jeden a tentýž obrázek může být na více plochách najednou). Ten, kdo první zaznamená všechny obrázky, vykřikne "loto" a hru vyhrává. Hrou loto dítě velmi zábavným způsobem tráví čas a trénuje si postřeh.

Loto je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer místo sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality - produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii loto pro děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Dílky puzzle24+4
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.