Společenská hra pro nejmenší Lince Mi Primer Educa 36 obrázků ve španělštině od 24 měsíců

Popis produktu

Společenská hra pro nejmenší Lince Mi Primer od španělského výrobce Educa je originální hra ve španělštině, se kterou se zabaví všechny šikovné děti od 2 let. Hra obsahuje až 36 různých obrázků. Rodinná hra je určena zejména pro nejmenší děti, ale spolu s nimi si mohou zahrát i jejich sourozenci nebo rodiče. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Herní deska je složena ze 4 dílků, které do sebe zapadají.

Společenská hra Lince má poměrně jednoduchá pravidla. Z jednotlivých dílků se složí herní deska, takže hra může být pokaždé trochu jiná. Na herní ploše jsou nakreslené obrázky, které je třeba hledat. Kdo najde obrázek první, získává bod. Hrou Lince se procvičuje pozornost a reflexy. Lince je ideální hra do každé domácnosti, kde jsou menší dětičky a které si procvičí své rychlé reakce, soustředěnost a všímavost. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku nepříznivé počasí nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce. Jelikož je tato společenská hra ve španělštině, děti si jejím prostřednictvím mohou rozšiřovat slovní zásobu španělského jazyka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu36 obrazkov
Rozměry balení34*23*5 cm
JazykSpanish
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.