Společenská hra Hello Maestro L'Homme D'Histoire Educa francouzsky pro 2–4 hráče od 6 let

Popis produktu

Společenská hra Hello Maestro L'Homme D'Histoire od španělského výrobce Educa je skvělý dárek pro všechny děti od 6 let, které se zajímají o historii. Tato společenská hra ve francouzštině prověří znalosti vašich dětí z historie. S herními figurkami putují po herní mapě a odpovídají na otázky o nejdůležitějších momentech v lidské historii. Čeká na ně i sada kartiček, ve kterých najdou 300 otázek z historie, které prohloubí jejich znalosti a zabaví je na dlouhé hodiny.

Jelikož je společenská hra ve francouzštině, dítě získává základy z cizího jazyka a všestranně se vzdělává. Dětská hra je určena pro 2–4 hráče, přičemž celková doba hraní je v délce 20 minut. Děti si tak skvěle zahrají se svými sourozenci, kamarády, zapojit se mohou i rodiče. Společenská hra zkrátí dlouhé zimní či letní večery, můžete ji svým ratolestem přibalit i na cesty, je to zábava pro celou rodinu.

Společenské hry pomáhají rozvíjet paměť a logické myšlení, koncentraci a soutěživost. Děti se učí dodržovat nová pravidla, při hře si rozvíjejí fantazii a představivost. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.