Společenská hra Loto Coccicolor Bingo Game Janod 6 hracích karet, 13 dřevěných žetonů a 48 černých žetonů od 3 let

Popis produktu

Společenská hra Coccicolor Bingo Game je pěkná a naučná hračka vhodná pro děti od 3 do 6 let. Je to tradiční, ale zároveň netradiční bingo pro děti v podobě veselých pestrobarevných berušek. V balení je 6 hracích karet, 13 dřevěných žetonů v pytlíčku a 48 černých žetonů. Každý z hráčů si vybere hrací kartu. Cílem hry je zakrýt všechna čísla černými žetony, přičemž vyhrává ten, kterému se to podaří jako prvnímu. Žetony s čísly jsou po jednom slosovány z kapsy, zároveň hráči zakrývají stejná čísla na svých beruškách. Hledají buď berušky stejné barvy nebo berušky, které mají na křídlech stejný vzor. Prostřednictvím hry bingo pro děti se rozvíjí jemná motorika, analytické schopnosti, děti se učí čísla. Bingo s beruškami je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hra bingo Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Společnost Janod se zabývá produkcí prvotřídních hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • barevné bingo v podobě berušky
  • 6 hracích karet, 13 dřevěných žetonů v sáčku, 40 černých žetonů
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, analytických schopností
  • na učení se čísel
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.