Obojstranná houpačka 360stupňové točení Spinner 360 Exit Toys ocelová nerezavějící

Popis produktu

Oboustranná houpačka Spinner 360 od holandské značky Exit Toys je špičková houpačka, kterou si oblíbí všechny děti již od 3 let. Houpačku dokážou využít najednou dvě děti, které si sednou na protilehlá ergonomická sedadla vybavená kvalitními kovovými držadly. Zelenou houpačku tvoří pevná kovová konstrukce z nerezavějící oceli v kombinaci s pevnými a odolnými plasty. Oboustranná houpačka Spinner se dokáže otáčet na místě o 360°, takže se děti mohou při houpání odrážet od země nohama a zároveň se točit. Každé sedátko má nosnost 50 kg a přímo pod nimi se nacházejí pružiny, se kterými zažijí děti při houpání ještě větší zábavu.

S multifunkční houpačkou si děti procvičí svaly na nohou a rukou, učí se udržovat rovnováhu a stabilitu. Robustní ocelový rám je galvanizovaný, má speciální práškovou povrchovou úpravu, díky čemuž skvěle odolává korozi. Houpačka se připevní do země pomocí zemní kotvy a kotevní trubky. V případě, že potřebujete posekat trávník, můžete houpačku vytáhnout ze země a poté ji vrátit zpět. Montáž je velmi rychlá a jednoduchá, 2 osoby dokážou sestavit houpačku za přibližně 30 minut. Rozměry houpačky jsou 193*73*60 cm a její celková váha je 13 kg.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Prolézačky a houpačky se vyznačují originálním holandským vzhledem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu193*73*60 cm
Hmotnost13 kg
Nosnost50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.