Houpačka pro dvě děti Snake Swing BIG výškově nastavitelná nosnost 100 kg 5–10 let

Popis produktu

Překvapte své děti kvalitní houpačkou Snake Swing od německého výrobce BIG. Nadčasová houpačka je jako stvořená pro chlapce i dívky od 5 do 10 let. Je vyhotovena z odolného plastového sedadla, které nabízí 2 místa k sezení a pevného lana, jehož délka se dá jednoduše nastavit od 90 do 165 cm. Maximální nosnost houpačky je až 100 kg, vysoká kvalita zaručuje bezpečné houpání. Ergonomické sedadlo má rozměry 90*22*7 cm a vzhledem připomíná zeleného hada, přičemž se děti budou těšit z jeho červeného jazyka, který rodiče připevní na sedadlo.

Dětská houpačka Snake Swing je univerzální a díky promyšlenému systému ji snadno přizpůsobíte potřebám dítěte. Je vhodná do interiéru i exteriéru. Během letních, horkých dní ji můžete připevnit na zahradě na strom, prolézačku, a během chladnějších dní ji sourozenci nebo kamarádi využijí v bytě i domě. Houpačka BIG je vybavena UV filtrem, takže barva na sedadle nevybledne ani po dlouhém čase na slunci a zachová si krásnou a zářivou barvu.

Plastový materiál je pevný, odolný a příjemný na dotek. Houpání se na dětské houpačce je vzrušující pro každé dítě a houpání je oblíbená činnost od útlého dětství. Chlapci i dívky si při houpání procvičují celé tělo, učí se udržovat rovnováhu a stabilitu. Houpačka BIG je využitelná celoročně, ať už v interiéru nebo exteriéru. Nabízí možnost upevnění na různé povrchy, je skladná, snadno ji s sebou vezmete i na výlet a dovolenou.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu90*22*7 cm
Rozměry balení93*25*12 cm
Celková délka165 cm
Výškově nastavitelnéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,5 kg
Nosnost50 kg + 50 kg
Note90 - 165 cm
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.