Houpačka s kovovou konstrukcí Metal Baby Swing 120 cm Smoby od 6 měsíců

Popis produktu

Houpačka Metal Baby Swing s pevnou a odolnou kovovou konstrukcí od francouzského Smoby představuje vynikající dárek pro nejmenší děti již od 6 měsíců. Houpačka se vyznačuje vysokou stabilitou, ergonomické sedátko s opěradlem poskytne chlapcům a dívkám komfort i při delším houpání. O bezpečí děti se stará také ochranná hrazda, o kterou si mohou při hře opřít ruce a relaxovat. Celková nosnost houpačky je 25 kg, její rozměry jsou 120*117*120 cm.

Sedadlo je vyrobeno z prvotřídních plastových materiálů se zaoblenými hranami, je příjemné na dotek. Jeho povrch je chráněn anti UV filtrem, díky čemuž si zachová svůj krásný vzhled i po letech používání. Design houpačky v zeleno-tyrkysovém provedení ozdobí každý dvůr a zahradu, potěší děti i jejich rodiče. Houpání představuje pro chlapce a dívky oblíbenou zábavu již od útlého dětství, proto je houpačka skvělou volbou do každé rodiny.

Francouzská značka Smoby už desetiletí přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky s francouzským designem splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu120*117*120 cm
Celková výška120 cm
Rozměry balení35*15*79 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Nosnostmax. 25 kg
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.