Houpačka dinosaurus Sammy BIG oboustranná červená od 12 měsíců

Popis produktu

BIG dětská oboustranná houpačka dinosaurus Sammy je vyhotovena v krásném červeném provedení s barevnými doplňky. Houpačka ve tvaru dinosaura ergonomicky tvarovaná sedadla tak, aby dítě sedělo pohodlně a neunavilo se ani po delším houpání. Dětská oboustranná houpačka BIG vhodná pro děti od 1 roku. Délka houpačky je 120 cm a je navržena tak, aby se na ní mohlo houpat jedno, dvě ale i tři děti najednou. Houpačka dinosaurus značky BIG je kvalitní výrobek z odolného, ​​pevného a stabilního plastu.

Dokonalá ergonomie zajišťuje, že dítě pohodlně sedí a nepřevrátí se ani při divokém houpání. Houpačku lze použít venku, ale také uvnitř. Všechny hrany houpačky dinosaurus BIG jsou oblé, takže se minimalizuje riziko úrazu. Dětské houpačka BIG je chráněna UV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev, ani když na ni bude péct slunce. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů.

Oboustranná houpačka dinosaurus BIG je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland a vyroben v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu120*34*47 cm
Celková výška47 cm
Rozměry balení120*34*49 cm
Celková délka120 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,3 kg
Nosnost50 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.