Plyšový houpací medvěd Flocon Rocking Les Amis Kaloo 57 cm vysoký od 12 do 36 měsíců

Popis produktu

Plyšový houpací medvěd Flocon Rocking z edice Les Amis od francouzského Kaloo je vynikající hračka, se kterou se výborně zabaví chlapci i dívky od 12 do 36 měsíců. Originální lední medvěd nabídne dětem měkoučké sedadlo s opěrkou a kvalitní držadla umístěná na hlavě zvířátka. Podstavec a konstrukce houpačky tvoří pevné masivní dřevo, s pečlivě ošetřeným povrchem, jemným na dotek. Kožešinku medvěda tvoří kvalitní plyš, který je příjemně měkký a hebký na dotek. Lední medvěd působí velmi realisticky, děti potěší i krásný modrý šátek, který má na krku.

Děti se s houpacím medvědem zabaví na dlouhou dobu, rozvíjejí svou jemnou motoriku a také pohybové dovednosti. Houpací medvěd působí velmi elegantně, ozdobí každý pokoj, rozjasní a rozveselí své okolí. Děti díky němu objevují různé typy povrchů, poznávají klasický přírodní materiál, rozvíjejí si hmatovou citlivost. Nadčasová hračka je vyrobena z kvalitních a zdravotně neškodných materiálů, bezpečných pro hru dětí. Každá dětská hračka Kaloo je testována, splňuje i ty nejvyšší standardy kvality. Rozměry houpačky jsou 33*68*57 cm, přičemž celková výška je 57 cm.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Vlastnosti

  • houpací medvídek z jemného plyše s pohodlnou opěrkou
  • příjemná bílá barva
  • pro děti od 12 do 36 měsíců
  • ze zdravotně nezávadných materiálů
  • rozvíjí jemnou motoriku, hmatovou citlivost, pohybové dovednosti
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu33*68*57 cm
Celková výška57 cm
Rozměry balení57*28*51 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.