Holičství trojkřídlé Barber Cut&Barber Shop Smoby péče o vlasy a vousy, umývárna se šamponem a prodejní pult s 19 doplňky

Popis produktu

Potěšte své děti špičkovým barberským studiem od francouzského výrobce Smoby. Holičství trojkřídlé Barber Cut&Barber Shop nabídne chlapcům a dívkám od 3 let skvělý herní komplex, který jim umožní hru na profesionální barbery. Holičství se skládá ze dvou částí, které lze rozložit do tvaru písmene L, přičemž si děti mohou hrát na 3 herních plochách, které jsou spolu vybaveny originální sadou 19 holičských doplňků. Holičský salon v černém provedení působí luxusním dojmem, díky čemuž si jej děti oblíbí na první pohled a vydrží si s ním hrát dlouhá léta.

Při hře na barbery mají děti k dispozici taburetku s imitací kůže, na kterou posadí své zákazníky a nastavitelné zrcadlo z prvotřídního materiálu, které lze z podstavce jednoduše vyjmout. Při péči o vlásky a vousy využijí mechanický zastřihovač se 3 stupni nastavení délky, nůžky, žiletku, štětku na holení a další skvělé kosmetické doplňky a přípravky jako jsou pěna na holení a šampon. Holičství je vybaveno množstvím úložného prostoru, na které si barbeři během práce položí své nářadí. Vyzkoušejí si různé typy střihů vlasů, vybírají ten nejlepší účes a upraví svému zákazníkovi i vousy.

Střední část kosmetického salonu je vybavena umyvadlem a ruční sprchou. Na tomto místě mohou barbeři pečlivě umýt vlásky svým zákazníkům, postarají se o to, aby odcházeli čistí a upravení. Přední část salonu je vyhrazena pro platby za doplňky a procedury, které zákazník podstoupil v holičství. Zdobí ji stojan s nápisem Barber&Cut Shop, vedle kterého si dítě nastaví oznámení, zda je salon otevřený nebo zavřený (v angličtině a francouzštině). Holičské doplňky, které jsou určeny k prodeji, si malí obchodníci mohou položit na poličky nebo do praktické přihrádky. Zákazníci platí mincemi nebo platební kartou, která se dá vložit do terminálu, a odtud si vezmou doklad o koupi. Holičství je vybaveno i pokladnou s uzamykatelnou zásuvkou, do které si uloží přijatou hotovost.

Barber Shop má celkové rozměry 69*48*92 cm, lze jej rychle rozložit do tvaru písmene L a opět složit do kompaktního tvaru. Je vyroben z kvalitních plastů nejmodernější foukanou technologií Blow Molding, která zaručí vysokou robustnost a odolnost produktu, takže vydrží dětem dlouhá léta. Děti si zahrají hry na povolání holičů, objevují svět dospělých. Učí se, k čemu slouží jednotlivé holičské doplňky a jak se správně používají. Barberský stolek využijí kluci i holky, zabaví se s ním sourozenci i kamarádi. Rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti, rychleji se socializují a získávají pocit zodpovědnosti. Manipulací s doplňky si zlepšují jemnou motoriku, soustředění a logické myšlení.

Francouzský Smoby je přední výrobce prvotřídních plastových hraček pro děti každého věku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu69*48*92 cm
Celková výška92 cm
Rozměry balení55*26*69 cm
Celková délka69 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,8 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.