Holičský opasek elektronický Barber&Cut Ceinture Smoby s nůžkami žiletkou zastřihovačem fénem štětkou na holení a 10 doplňky

Popis produktu

Holičský opasek Barber&Cut Ceinture od francouzského Smoby potěší všechny děti od 3 let, které mají rády hry na povolání. Holičský opasek v tmavém luxusním provedení s klipovým uzavíráním je skvělým dárkem pro všechny budoucí holiče. Barberský opasek s nastavitelnou délkou obsahuje 9 doplňků, které připraví dětem realistický zážitek při stříhání a holení svých zákazníků. Při práci se spolehnou na nůžky, žiletku, zrcadlo, pěnu na holení, hřeben, štětku na holení, tekuté mýdlo, mechanický zastřihovač se 3 nastavitelnými délkami střihu a elektronický fén, který vydává realistické zvuky a svítí při provozu.

Děti si zahrají hry na povolání holičů, objevují svět dospělých. Učí se, k čemu slouží jednotlivé holičské doplňky a jak se správně používají. Barberský pásek využijí kluci i holky, zabaví se s ním při hře se svými sourozenci a kamarády. Rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti, rychleji se socializují a získávají pocit zodpovědnosti. Manipulací s doplňky si zlepšují jemnou motoriku, soustředění a logické myšlení. Holičský opasek Ceinture představuje také skvělé rozšíření pro dětské holičství Barber&Cut, se kterým získá dítě ještě realističtější zážitky.

Elektronický fén funguje na 2 baterie typu LR03, které nejsou součástí balení. Francouzský výrobce Smoby přináší již dlouhá léta špičkové plastové hračky, které všestranně rozvíjejí vaše děti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu38*4*15 cm
Celková výška15 cm
Rozměry balení28*6*18 cm
Celková délka38 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,28 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.