Houpačka Activity Swing BIG nosnost 70 kg výškově nastavitelná od 5 let

Popis produktu

Překvapte své dítě kvalitní a originální houpačkou Activity Swing od německého výrobce BIG. Nadčasová houpačka je jako stvořená pro chlapce i dívky od 5 let a je vyhotovena z odolného plastového sedadla v zeleném provedení a pevného lana, jehož délka se dá jednoduše nastavit od 90 do 165 cm. Maximální nosnost houpačky je až 70 kg, vysoká kvalita zaručuje bezpečné houpání. Ergonomické sedadlo má rozměry 36*17 cm, děti budou mít radost z pohodlného sezení i po dlouhých hodinách.

Dětská houpačka Activity Swing je univerzální a díky promyšlenému systému ji snadno přizpůsobíte potřebám dítěte. Je vhodná do interiéru i exteriéru. Během letních, horkých dní ji můžete připevnit na zahradě na strom, prolézačku, a během chladnějších dní ji dítě využije uvnitř v bytě i domě. Multifunkční houpačka Activity Swing nabízí kromě klasického houpání se i další zajímavou funkci – sedadlo se nastaví do vyšší polohy, dítě se o něj zachytí rukama a může se houpat, přičemž se také odráží od země nohama. V sedadle jsou pro tento účel vytvarována držadla, upravená pro malé dětské ručky.

Houpačka BIG je vybavena UV filtrem, takže barva na sedadle nevybledne ani po dlouhém čase na slunci a zachová si krásnou a zářivou barvu. Plastový materiál je pevný, odolný a příjemný na dotek. Houpání na dětské houpačce je vzrušující pro každé dítě a je to oblíbená činnost od útlého dětství. Chlapci i dívky si při houpání procvičují svalstvo celého těla, učí se udržovat rovnováhu a stabilitu. Houpačka BIG je využitelná celoročně, ať už v interiéru nebo exteriéru. Nabízí možnost upevnění na různé povrchy, je skladná, snadno ji s sebou vezmete i na výlet a dovolenou.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu36*17 cm
Celková výška90-165 cm
Celková délka165 cm
Výškově nastavitelnéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Nosnost70 kg
Note90 - 165 cm
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.