Hnízdo na spaní Cocoonababy® pro miminka Red Castle Cotton Bubbles 0-4 měsíců bílé z bavlny (s doplňky)

Popis produktu

Dopřejte svému miminku klidný a bezpečný spánek již od narození. Hnízdo na spaní Cocoonababy® Red Castle je ergonomicky tvarované hnízdečko na spaní pro miminka od 0 do 4 měsíců. Hnízdo na spaní přivítá spolu s milujícími rodiči miminko na světě s láskou a bez šoku z velkého prostoru kolem něj. Díky hnízdu Cocoonababy® si vaše miminko zvykne na otevřený prostor bez problémů, protože hnízdo imituje polohu, kterou mělo miminko v maminčině bříšku. Novorozeňata nemají ráda volný prostor, ve kterém se cítí bezbranně a opuštěně. Vyvýšené stěny hnízda na spaní dodávají miminku pocit bezpečí, protože malé dětičky milují stísněné prostory, ve kterých se nemohou příliš otáčet a vrtět.

Pro klidný spánek

Hnízdo Cocoonababy® od Red Castle pomáhá miminkům usnout rychleji než ve velké postýlce a rovněž prodlužuje spánek. Díky hnízdu se miminka mnohem méně probouzejí s Moroovým reflexem a netrápí je reflux. Spánek v hnízdě Red Castle minimalizuje risk ploché hlavičky a podporuje správný a zdravý vývin dítěte. Miminko je během spánku v hnízdě ve správné poloze, nehýbe velmi prudce hlavičkou a nožky má výš než zadeček – přesně tak jako v bříšku. Děťátko je navíc chráněno hrubým opaskem. Hnízdo Cocoonababy® je vhodné i pro předčasně narozené děti, můžete do něj bez strachu uložit miminka od 2,8 kg. Děťátko může v hnízdě spinkat přibližně do tří až čtyř měsíců, dokud se nezačne samo otáčet. Hnízdo je jemné a dostatečně měkké na dotek a dostanete ho i s páskem, povlečením a přenosnou taškou.

Cílem designérů značky Red Castle bylo odjakživa vytvářet produkty nejvyšší kvality, které si zamilují děti i rodiče. Díky produktům Red Castle se děti cítí pohodlně, bezpečně a příjemně a je o ně dobře postaráno. Red Castle používá pouze ty nejlepší materiály bez těžkých kovů a nebezpečných barviv, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Značka Red Castle splňuje všechny bezpečnostní normy a má množství certifikátů od nezávislých laboratoří.

Vlastnosti

  • hnízdo na spaní Cocoonababy®
  • vyvinuté pro potřeby novorozenců
  • od 0 do 4 měsíců
  • pro miminka od 2,8 kg
  • imituje polohu v bříšku
  • minimalizuje zdravotní problémy
  • splňuje všechna kritéria kvality
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu69*40*19 cm
Celková výška19 cm
Celková délka69 m
Hmotnost1 kg
NoteMaterial: Foam - 100% PU, Sheet - 100% cotton, Cover - 100% tencel, Membrane - 100% PU, Tummy band: 92% cotton / 8% PE
Barvabílá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.