Hluboký kočárek Violetta Petite Baby Nurse Smoby pro panenky do 42 cm výška rukojeti 55 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Hluboký kočárek pro panenku Violetta Petite z populární edice Baby Nurse od špičkových francouzských designérů Smoby potěší každé děvčátko již od 18 měsíců. Vejde se do něj panenka s velikostí do 42 cm. Pevná kovová konstrukce v kombinaci s pevnými plasty zaručuje kočárku bezpečnost a vysokou stabilitu. Holčičky v něm mohou bez obav převážet svou panenku v interiéru i exteriéru. Komfortní ergonomická rukojeť je ve výšce 55 cm. Přizpůsobitelná stříška a přikrývka jsou vyhotoveny v něžné růžové barvě s tečkovaným vzorem, díky kterým bude panenka ochráněna před nepříznivým počasím. Díky kvalitnímu textilu se dají snadno omývat mírněnavlhčeným hadříkem nebo houbou.

Ve spodní části kočárku najdou malé maminky úložný prostor na všechny doplňky, které potřebují k péči o panenku. Realistický kočárek Violetta Petite představuje výbornou volbu pro všechny starostlivé holčičky, které si rády hrají hry na povolání rodičů. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo ji vozí v kočárku. Při procházkách s panenkou holčička na panenku mluví, stará se o její pohodlí, zlepšuje si tak komunikační a jazykové schopnosti. Hravým způsobem se přibližuje světu dospělých, rozvíjí si i logické myšlení a jemnou motoriku. Kočárek má rozměry 60*38*55 cm, panenka není součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Použité barvy podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Celková délka60 cm
Výška rukojeti55 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,1 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.