Hluboký kočárek Carriage Mon Grand Poupon Corolle skládací pro 36-52 cm panenku výškově nastavitelný s taškou od 3 let

Popis produktu

Hluboký kočárek Carriage pro panenku Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle nesmí chybět žádné malé mamince či tatínkovi. Jako jediný eshop na trhu vám představujeme tuto úžasnou novinku Corolle, díky které budou zážitky ze hry pro vaše děťátko nezapomenutelné. Tento realisticky působící hluboký kočárek pro panenku vypadá na první pohled jako skutečný kočárek pro miminko, je do detailů propracovaný a vyrobený je z prvotřídních materiálů. Kočárek pro panenku o velikosti 36-52 cm má skládací stříšku, kterou malí rodiče jistě ocení a zamilují si také nádherný francouzský design. Dětský kočárek pro panenku je výškově nastavitelný, takže ho hravě přizpůsobíte výšce dítěte. S tímto jedinečným kočárkem Carriage se sklápěcí stříškou se budou vaše děti cítit jako skuteční rodiče.

Nádherný růžový kočárek s rozkošným potiskem má rovněž tašku na přebalování, do které děti mohou sbalit vše, co na procházce potřebují. Stabilní a důkladně propracovaný kočárek pro panenku si naplno užijí všechny děti od 3 let. Hluboký kočárek disponuje úložným prostorem, kam si děti mohou uložit nejen oblíbené hračky, ale i doplňky, které jim pomohou lépe se postarat o svou milovanou panenku. Kočárek v nádherné barevné kombinaci lze jednoduše složit, takže po ukončení hry nezabírá téměř žádné místo a bez problémů ho také můžete převážet v kufru auta. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mj poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • hluboký kočárek pro panenku
  • výškově nastavitelný
  • se sklápěcí stříškou
  • pro panenku s velikostí 36-52 cm
  • od 3 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu41*62*70 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení30*45*64 cm
Celková délka62 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,65 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.