Hluboký kočárek s textilním potahem Pram Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pro 42 cm panenku výška rukojeti 58 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Hluboký kočárek s textilním potahem Pram Natur z kolekce Baby Nurse představuje skvělý dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 18 měsíců, které si v něm mohou vozit panenku o velikosti do 42 cm. Pevná kovová konstrukce v kombinaci s odolným plastem zaručuje kočárku bezpečnost a vysokou stabilitu. Holčičky v něm mohou bez obav převážet svou panenku v interiéru i exteriéru. Komfortní ergonomická rukojeť je ve výšce 58 cm. Kočárek pro panenku je vyhotoven v jemných pastelových barvách, disponuje praktickou stříškou, která ochrání panenku před nepříznivým počasím. Kvalitní textil lze snadno mýt jemně navlhčeným hadříkem nebo houbou.

Ve spodní části kočárku najdou malé maminky dostatek úložného prostoru pro všechny doplňky, které potřebují k péči o panenku. Realistický kočárek představuje výbornou volbu pro všechny pečlivé holčičky, které si rády hrají hry na povolání rodičů. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo ji vozí v kočárku. Při procházkách s panenkou na ni holčička mluví, stará se o její pohodlí, zlepšuje si tak komunikační a jazykové schopnosti. Hravým způsobem se přibližuje světu dospělých, rozvíjí si také logické myšlení a jemnou motoriku. Kočárek má rozměry 59*38*58 cm, panenka není součástí balení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s vlastním originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu59*38*58 cm
Celková výška35*23*60 cm
Výška rukojeti58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,1 kg
Noteno baby
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.