Grill Barbecue Smoby s mechanickými funkcemi a zvukem a 18 doplňky 73 cm výška

Popis produktu

Grill Barbecue od francouzského Smoby představuje vynikající hračku pro všechny malé kuchaře a kuchařky již od 3 let. Dětský gril v originálním šedém provedení se pyšní skvělými funkcemi – knoflík na ovládání plynu při otočení vydá mechanický zvuk Cric Cric a zároveň se v roštu objeví simulace červených plamenů jako při skutečném grilování. Je vyroben z kvalitních a odolných plastových materiálů, vydrží dětem dlouhá léta. Díky kolečkům a pevné rukojeti si ho dokáže dítě přesunout, kam potřebuje. Vrchní část grilu je uzavíratelná, ve spodní části se nachází polička na odkládání nářadí.

Na bočních křidélkách grilu s imitací dřeva si malí šéfkuchaři mohou chystat všechny pomůcky, potřebné na grilování. K dispozici mají bohatou sadu 18 doplňků, mezi nimiž najdou 2 talířky, 1 jehlu na ražniči, slánku, 2 párky, 1 rozdělenou housku s kouskem masa, sýru a rajčete. Při grilování se vaši nejmenší spolehnou na grilovací kleště a velkou radost jim udělá i plynový zapalovač, který při stisknutí knoflíku vydá mechanický zvuk Cric Cric a na jeho konci se objeví simulace plamene. Nářadí se dá v případě potřeby jednoduše odložit na háčky, které jsou v přední části grilu.

Nadčasový dětský gril Barbecue s funkcí plamenů vytvoří autentickou atmosféru, zabaví se s ním sourozenci a kamarádi. Nádherný design a jemné oblé hrany zaručí dětem při hraní bezpečnost. Naučí se, na co slouží jednotlivé nářadí a připraví svým rodičům chutnou pochoutku. Při hře si rozvíjí jemnou motoriku, logické myšlení a technickou představivost. Hrou na profesi kuchařů se přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a rychleji se socializují. Rozměry produktu jsou 50*37*73 cm, přičemž celková výška je 73 cm.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu50*37*73 cm
Celková výška73 cm
Rozměry balení48*11*68 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,48 kg
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.