Golfový kočárek Minimi toTs smarTrike skládací černý od 6 měsíců

Popis produktu

Golfový kočár Minimi od renomovaného výrobce smarTrike je špičkový produkt, který vychází z elegantní a módní značky toTs, pod kterou se skrývají praktické doplňky pro každé dítě v nejvyšší kvalitě. Kočárek Minimi je vhodný pro všechny dětičky od 6 měsíců až do 3 let. Dětský kočárek má nízkou hmotnost – pouhých 5,5 kg, přičemž je jeho konstrukce z lehkého a odolného hliníku. Golfový kočárek se vyznačuje propracovaným systémem skládání, který umožňuje rodičům jeho rozložení jednoduchým pohybem bez jakýchkoliv nástrojů. 

Dětský kočárek Minimi je vyhotoven v krásném černém barevném provedení, takže z něj budou mít radost chlapci i dívky. 5bodový bezpečnostní pás je vybaven měkkým polstrováním na popruzích ve tvaru zajíčků, díky čemuž budu mít dítě při ježdění velkou radost. Ve velkém a pohodlném sedadle si děti mohou pospat i během dlouhé jízdy. Součástí kočárku je i ochranná hrazda a sluneční stříška s UV ochranou, která se postará o komfort dítěte a ochrání ho před nepříznivým počasím. Vysoce kvalitní kolečka jsou otočná, postarají se o rychlou a bezproblémovou jízdu a dají se uzamknout. Pod sedadlem se nachází odkládací prostor, do kterého uložíte dítěti hračky.

Vlastnosti:

  • lehký a ultra-kompaktní skládací kočárek
  • odolná hliníková konstrukce
  • plynulé rozložení jedním pohybem
  • komfortní sedadlo
  • 5bodový bezpečnostní pás s polstrovanými popruhy se zajíčky
  • sluneční stříška proti škodlivému UV záření
  • kvalitní otočná kolečka s možností uzamykání
  • bezpečnostní hrazda
  • velký odkládací prostor pod sedadlem

Golfový kočárek Minimi patří do kategorie ultra-kompaktních, jeho rozměry ve složeném stavu jsou 29*26*53 cm, což jej činí ideálním pro cestování a výlety. Je výbornou volbou pro rodiče, kteří upřednostňují kombinaci vysoké kvality a praktičnosti – kočárek Minimi složíte a rozložíte zo pár vteřin. Nosnost kočárku je 15 kg a jeho rozměry v rozloženém stavu jsou 47*105*83 cm, přičemž celková výška (s řídítky) je 105 cm a délka 83 cm. Kombinace nízké váhy, odolné konstrukce a funkčnosti jednotlivých prvků dělají tento kočárek neocenitelným pomocníkem při cestování a výletech a myslí na potřeby dětí i jejich rodičů.

SmarTrike je špičkový výrobce dětských tříkolek a koloběžek, které na světovém trhu nemají konkurenci. Nejnovější řadou produktů jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toT‘s. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby rodičů a jejich nejmenších. Doplňky jsou vyráběny z nejlepších a nejkvalitnějších materiálů se zaměřením na detaily.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
Rozměry produktu47*105*83 cm
Celková výška105 cm
Celková délka83 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,5 kg
Nosnost15 kg
KolaØ 12 cm
NoteFolded: 29*26*53 cm
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.