Garáž s výtahem Vroom Planet Cars 1st Garage Smoby s autíčkem a různými funkcemi od 18 měsíců

Popis produktu

Garáž s výtahem Vroom Planet Cars od předního evropského výrobce Smoby je špičková hračka, která potěší všechny děti od 18 měsíců. Barevná garáž nabízí pro děti zdvihací rampu, červenou bránu, skrz kterou autíčko projede na venkovní parkovací místo, věž se zvedací plošinou a chybět nesmí ani autíčko McQueen, které děti znají z populární pohádky Cars (Auta). S touto výbornou hračkou stráví děti dlouhé hodiny a budou se výborně bavit.

Hra s autíčky a parkovací garáží pomáhá se všestranným rozvojem dítěte. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Rozměry produktu jsou 33*42*21 cm a jeho součástí je 1 autíčko.

Francouzský Smoby je renomovaný evropský výrobce moderních plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu33*42*21 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.