Garáž nákladní loď Creatix Logistic Freight Ship Majorette s jeřábem kamionem a loďkami od 5 let

Popis produktu

Garáž nákladní loď Creatix Logistic Freight Ship od francouzské značky Majorette představuje originální dárek pro všechny děti od 5 let. Model nákladní lodi Maersk na kolečkách zaujme chlapce přepravním prostorem pro kontejnery a auta, 2 záchrannými loďkami, 2 sklápěcími rampami pro vjezd, lankem s háčkem a přistávací plochou. Děti se při hře na přepravce zabaví i s přístavním jeřábem s pohyblivou plošinou, na které přenesou jakýkoli náklad. Pro ještě realističtější zážitek využijí malí přepravci kovový model kamionu MAN TGX s kontejnerem, který má v zadní části otevíratelná dvířka.

Tato skvělá hračka umožní dětem plně využít svou kreativitu a fantazii při hře na přístavní dispečery a přepravce, řídí chod přístaviště, nakládání a vykládání zboží. Přibližují se tak světu dospělých, rozvíjejí si logické myšlení, při hře s kamarády se učí spolupracovat a koordinovat své úkoly. Děti potěší také originální nálepky, kterými si ozdobí jednotlivé dílky. Precizně vypracované detaily na hračce spolu s nádhernými barvami zaručí, že se s ní zabaví na dlouhé hodiny. Délka lodi je 34 cm, délka přístavního jeřábu s cestou 45 cm a délka kamionu 13 cm.

Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu29*52*22 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.