Garáž 3patrová Grand Garage Little Smoby s výtahem automyčkou a auto s helikoptérou od 18 měsíců

Popis produktu

Patrová garáž Grand Garage Little představuje vynikající dárek pro všechny děti a zejména kluky od 18 měsíců. Dětská garáž pro autíčka má 3 patra, která jsou propojena klasickou silnicí a také praktickým autovýtahem s mechanickým ovládáním. Děti se mohou těšit na spouštěcí rampy, různé dopravní značky, automyčku a dráhu pro helikoptéru ve vrchní části. Skvělou součástí garáže je i praktický úložný box v přízemí, do kterého si děti mohou ukládat svá autíčka nebo jiné drobnosti. Designová garáž v modrém pastelovém provedení působí realisticky, je vyrobena z pevného a kvalitního plastu, takže dětem vydrží dlouhá léta. V balení se nachází také 1 autíčko a 1 helikoptéra.

Hra s autíčky a parkovací garáží pomáhá s všestranným rozvojem dítěte. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Při hře s více dětmi si zlepšují i komunikační dovednosti, rychleji se socializují a získávají nové kamarády. Rozměry garáže jsou 62*60*43 cm, vejde se do každého dětského pokojíčku.

Francouzský výrobce Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem a funkčními prvky. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu62*60*43 cm
Celková výška43 cm
Rozměry balení50*17*68 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.