Garáž dvoupatrová s autíčkem Vroom Planet Cars Smoby s benzínovou pumpou a automyčkou od 18 měs

Popis produktu

Dvoupatrová garáž s autíčkem Vroom Planet od renomovaného francouzského výrobce Smoby je špičková hračka, se kterou se zabaví děti od 18 měsíců. Vícebarevná garáž v sobě skrývá benzínovou pumpu, v níž si malí závodníci natankují do nádrže benzin a v automyčce si autíčko vyčistí. Garáž pro autíčka má 2 patra, která jsou spojena praktickým výtahem a rovněž nechybí ani spouštěcí rampa, po které se autíčko spustí na zem. Chlapci se potěší různým dopravním značkám a také přistávací ploše na střeše. Ve spodní části jsou parkovací místa, kde si děti mohou schovat svá autíčka před špatným počasím pod střechu.

Hra s autíčky a parkovací garáží pomáhá se všestranným rozvojem dítěte. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Rozměry produktu jsou 53*43*39 cm a jeho součástí je autíčko McQueen, které děti znají z populární pohádky Cars (Auta).

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ty nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu53*43*39 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.