Garáž s automyčkou First Garage Little Smoby heliport s výtahem a benzinovou pumpou s 1 autíčkem od 18 měsíců

Popis produktu

Garáž s automyčkou First Garage Little od francouzského výrobce Smoby je vynikající hračka pro chlapce a dívky od 18 měsíců. Garáž v jemných pastelových barvách nabídne malým řidičům benzinovou pumpu pro natankování a také automyčku, ve které autíčko dokonale vyčistí. Garáž pro autíčka má 2 patra, která jsou spojena výtahem a také nechybí ani spouštěcí rampa, po které se autíčko spustí na zem. Garáže jsou vybaveny parkovacími místy, ve spodní části se nachází také prostor pro technický servis autíčka. Střecha garáže je vybavena také přistávací plochou pro helikoptéry.

Hra s autíčky a parkovací garáží pomáhá rozvíjet schopnosti a dovednosti dítěte již od útlého věku. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Rozměry garáže jsou 56*29*32 cm. Součástí garáže je 1 modré autíčko s oblými tvary.

Francouzský Smoby je špičkový výrobce, který dlouhá léta přináší dětem kvalitní plastové hračky. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Proces výroby hraček Smoby je kontrolován, hračky splňují přísná bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu56*29*32 cm
Celková výška32 cm
Rozměry balení40*13*54 cm
Celková délka56 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.