Dřevěný fotbalový stůl Click&Goal Soccer Table Smoby skládací a rozkládací za 10 minut s 2 míčky od 8 let

Popis produktu

Dřevěný fotbalový stůl od francouzského Smoby je špičkový sportovní doplněk do každé domácnosti, se kterým se zabaví děti již od 8 let. Nádherný stůl ze dřeva působí nadčasově a moderně, disponuje pevnou dřevěnou konstrukcí. Využijete ho nejen doma, ale vzít ho můžete i na návštěvy ke kamarádům – díky promyšlenému systému ho dokážete složit za 10 minut. Čtyři teleskopické tyče s pohodlnými černými rukojeťmi umožňují snadné ovládání figurek fotbalistů v barevných dresech označených čísly. Fotbalový stůl je vhodný pro 2–4 hráče fotbalu. Stůl má zabudovaný zachycovač míčků a také počítadla gólů na obou stranách.

V balení se nacházejí také 2 korkové míčky, které jsou nezbytností při napínavých fotbalových zápasech. Stolní fotbal je už dlouhá léta oblíbenou zábavou i pro děti, i pro dospělé. Při hře si chlapci i dívky zábavnou formou procvičují své reflexy, trénují svou přesnost a zručnost při střílení gólů. Stolní fotbal je velmi dobře vyvážený, zabaví nejen děti, ale zahrát si s dětmi mohou i dospělí. Stůl z přírodního dřeva stojí na 4 pevných nohách, jeho povrch je příjemný na dotek. Rozměry stolku na hraní jsou 97*94*82 cm, přičemž jeho celková výška je 82 cm.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem originální hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu97*94*82 cm
Celková výška82 cm
Rozměry balení104*35*21 cm
Celková délka97 cm
MechanickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost15,7 / 17,5 kg
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.