Flexibilní autodráha Spidey Marvel Flextrem Set Smoby s elektronickým autíčkem 184 dílů dráhy 4,40 m délka s pavučinou od 4 let

Popis produktu

Potěšte své dítě skvělou flexibilní autodráhou Spidey Marvel Flextrem Set od francouzského Smoby, se kterou objeví nový herní svět! Chlapci i dívky se již od 4 let mohou těšit na zábavné skládání pružné autodráhy o délce až 440 cm, přičemž mají k dispozici 184 dílů autodráhy, které k sobě jednoduše připojují bez jakéhokoli nářadí. Inovativní koncept pomáhá konstruktérům objevovat stále nové způsoby výstavby dráhy, přičemž ji tvarují do různých tvarů, spirál, využívají překážky v dětském pokoji. Autodráha s motivem Spidermana je vybavena červenými a modrými dílky autodráhy, startovací plošinou a upevňovací sponou ve tvaru pavučiny, o kterou autodráhu upevní a budou mít ještě realističtější zážitky při hře na oblíbeného hrdinu.

Po dokončení závodního okruhu se děti zabaví s červeno-modrým elektronickým autíčkem Spiderman, které dokáže jezdit po dráze i hlavou dolů a nepřevrátí se. Po zapnutí spínače v jeho zadní části se začne pohybovat a svítí předními a zadními světly, takže děti mají skvělý zážitek ze závodu i během tmavých zimních večerů. Autodráha dokáže růst spolu s dítětem – v naší nabídce naleznete i doplňkové díly, se kterými si děti mohou dráhu libovolně prodloužit. Všechny děti, a zejména kluci, si rádi hrají na povolání závodníků a konstruktérů. Se sadou Spidey Marvel Flextrem Set získávají nové dovednosti při stavbě autodráhy a zároveň testují její kvalitu při jízdě autíčka.

Naučí se odhadnout potřebné množství dílků pro jednotlivé úseky a přizpůsobují jí tvar okolním podmínkám. Hravým způsobem si tak zlepšují jemnou motoriku a pohybové dovednosti. Také si rozvíjejí fantazii a prostorové vidění při skládání dílků podle svých představ. Při skládání se sourozenci a kamarády mohou společně vytvořit velký projekt se spojením více drah a autíček. Rovněž je to skvělá hračka i do předškolních zařízení. Elektronické autíčko Spiderman funguje na 3 baterie typu LR03, které jsou součástí balení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem již po dlouhá léta. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Vlastnosti:

  • 184 kvalitních plastových dílků
  • 1 elektrické autíčko v červeno-modrém provedení s podobou Spidermana
  • 3 testovací baterie typu AAA
  • délka tratě: 440 cm
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodFrancie
Rozměry balení42*7*32 cm
Celková délkaDĺžka trate: 4,4 m
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1 kg
NoteBattery: 3 x LR03 included
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.