Fixace k autosedačce Basefix Group Red Castle od 0 měs

Popis produktu

Fixace k autosedačce Basefix Group od Red Castle je kvalitní a praktická konstrukce k dětské autosedačce Casual Play Sono Fix Car Seat, díky které se stane montáž autosedačky opravdu rychlou a efektivní. Autosedačka pohodlně zapadne přímo do základny Basefix Group a správnou instalaci vám signalizuje také barevný indikátor. K upevnění i odstranění autosedačky k základně stačí rodičům jedno kliknutí. Fixace se k autosedačce připevní jednodušeji i díky podpůrné noze, která poskytuje větší bezpečnost a stabilitu. Podpůrná noha je navíc nastavitelná ai základna Basefix Group je díky výsuvným a sklopným ISOFIX konektorům nastavitelná pro každý typ vozidla.

Základna ISOFIX

ISOFIX je standardizovaný systém připojení dětské autosedačky k automobilu. Skládá se z pevně ukotvených úchytek na vozidle ke karoserii a z úchytek na autosedačce, které do nich zapadají. Systém uchycení je tak mnohem pevnější a odolnější. Konstrukce ISOFIX je vhodná pro pro miminka již od narození (skupina 0). Kotvící body ISOFIX jsou integrovány ve většině nových vozidel, doporučujeme vám zjistit, jestli je podporováno i ve vašem automobilu.

Díky ISOFIX konstrukci si můžete být jisti, že je vaše dítě v autosedačce chráněno tím nejlepším systémem na trhu. Nabízí pro dítě nejvyšší možnou ochranu a bezpečnost. Lidé často připojují dětské sedačky pouze pomocí bezpečnostních pásů, přičemž je připojují chybně nebo je nepřipojí vůbec. Systém ISOFIX zabrání chybám při instalaci autosedačky, které se mohou objevit, pokud ji připevňujete pouze pomocí klasického bezpečnostního pásu. V případě, že máte v rodině dvě auta a více dětí, oceníte také čas, který vám ISOFIX ušetří při přehazování autosedaček z auta do auta.

Nejdůležitější úloha rodičů je zajistit ochranu a bezpečnost dětí při cestování. Při nákupu autosedaček a bezpečnostních doplňků si vybírejte pouze certifikované a kvalitní produkty. Fixace k autosedačce Basefix Group od Red Castle patří k nejmodernějším bezpečnostním systémům, je kompatibilní s autosedačkou Casual Play Sono Fix Car Seat a spolu nabídnou dětem pocit jistoty a pohodlí. Cesta autem bude pro ně příjemnější a rodiče budou spokojeni, že poskytli dítěti maximální ochranu.

O Red Castle

Francouzská značka Red Castle přináší rodičům a dětem inovativní produkty, které jsou vyrobeny z eko-friendly materiálů a neobsahují žádné těžké kovy či škodlivá barviva. Designéři značky Red Castle si zakládají na moderním designu, ale ještě důležitější je pro ně prvotřídní kvalita a bezpečnost dětí, proto produkty Red Castle splňují nejvyšší kritéria kvality, která pravidelně kontrolují nezávislé laboratoře.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu35*95*30 cm
Hmotnost4.1 kg
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.