Fén Hairstyling set Les Rendies Corolle pro panenky se 14 doplňky elektronický od 3 let

Popis produktu

Fén Hairstyling set Les Trendies z dílny francouzské značky Corolle vyčaruje panence vašeho děťátka účes jako od kadeřníka! Jako jediný eshop na trhu dotáhneme hru s panenkou do dokonalosti díky tomuto skvělému doplňku Corolle. Výjimečný realisticky působící fén vysuší vlásky panenky rychle a jednoduše i díky množství doplňků, které děti najdou v balení. V 14-dílné sadě si děti kromě růžovo-černého fénu na vlasy najdou i 2 růžové sponky, 2 větší a 3 menší kolíčky, 3 malé gumičky do vlasů, hřeben, kartáč a samozřejmě zrcátko. Fén pro panenku Corolle vydává reálné zvuky a je jako stvořený pro a perfektně se hodí do rukou dětí od 3 let. Fén funguje na 2 AAA/LR03 baterie, které jsou součástí balení.

Tento jedinečný fén pro panenku Corolle s doplňky promění každou hru s panenkou na jedinečný zážitek. S fénem Hairstyling set Les Trendies a doplňky v růžovo-černé barvě se mohou vaše děti postarat o krásné vlasy panenky Corolle vždy a všude. Dokonale propracované detaily tohoto doplňku pro panenku a prvotřídní materiály zpestří každou hru s panenkou. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mj poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení.

Vlastnosti

  • fén pro panenku Corolle
  • 14-dílná sada
  • od 3 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení6*23*32 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Hmotnost0,25 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 included
Barvarůžová
Vhodné pro panenku36 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.