Farma se žirafou a zvířátky Activity Kiddieland se světlem a zvukem od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland farma Activity se žirafkou, se zvířátky as farmářem je velmi kvalitní pevná hračka vhodná pro děti od 12 měsíců, se kterou se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta, a vždy funguje jako nová. Má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě. Mají rádi mačkat různá tlačítka a figurky, hrát se s barevnými kroužky na žirafka a přitom sledovat reakci na svůj pohyb. Dětská elektronická hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky.

Po stisknutí některých postaviček se ozve zvuk, jaký k němu patří. Farma pro nejmenší děti má velkou bránu a po obou stranách jsou zvířátka, rotující sluníčko na střeše a vyskakující farmář. Před farmou je malý rybník s káčátkem a velká věž - žirafa s kroužky, které se postupně navlékají a rozebírají, a přitom hezky hrají a svítí. K farmě patří i traktor s farmářem. Tato hračka jistě potěší každé dítě, i více dětí a hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami.

Funguje na baterie 3xAA, které jsou součástí dětské hračky. Dětská elektronická hračka je vyrobena v krásných a veselých barvách zelené, červené, modré, fialové či žluté barvy. Hračka je vyrobena z kvalitního plastového materiálu, který má oblé jemné hrany a proto je pro dítě bezpečný a zároveň jemný na dotek. Je to úžasná interaktivní hračka pro každé dítě, se kterou se dokáže hrát dlouhé hodiny. Rozměry Activity farmy se zvířátky jsou 34*15*22 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu34*15*22 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.