Elektronický startér a brzda Start-Stop Engine pro všechna BIG New&Classic&Neo&Next odrážedla a traktory s volantem od 12 měsíců

Popis produktu

Elektrický zvukový startér a brzda Start-Stop Engine od renomovaného německého výrobce BIG je kvalitní a originální doplněk pro všechna BIG odrážedla a traktory s volantem. Moderní elektronický startér nabízí dětem zvukové a světelné efekty, charakteristické pro startování a vypínání motoru. Startér v modrém provedení se napojuje na dvě baterie 2x1,5V/LR44, které jsou součástí balení. Barva startéru je chráněna UV stabilizátory, díky kterým nevybledne ani po letech používání. Tento skvělý doplněk potěší každé dítě od 12 měsíců.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu9*11*17 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,12 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.