Elektronický kolotoč káča Janod plechový se zvukem červený/modrý od 18 měsíců

Popis produktu

Janod elektronický plechový kolotoč je pěkná hračka vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců. Dětský kolotoč je tradiční hračka káča, která přichází ve dvou různých barvách - v modré a červené. Káča pro děti Valivý vydává zvuky a uvnitř se pohybuje vláček se dvěma vozy. Dětská hračka svými pestrými barvami, veselými zvuky a pohyblivým vláčkem jednoznačně zaujme každé malé děťátko, zaručí mu dlouhé hodiny plné zábavy. Děti prostřednictvím plechové káči poznávají tvary a barvy, zvuky, rozvíjejí svou jemnou motoriku a také sluch. Kolotoč na hraní pro děti je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, díky zvukem hračky se rozvíjí i dětský sluch a pozornost. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem každého děťátka. Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů.

Francouzská společnost Janod  jejíž historie sahá do roku 1970, se  zabývá se vývojem prvotřídních hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou francouzské značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • tradiční hračka - káča
  • při pohybu vydává zvuky, točí se
  • rozměry 19*19*23,5 cm
  • pestrobarevný veselý motiv pro kluky i holky
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, sluchu, poznávání tvarů a barev
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*19*23,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.