Elektronické piano 44 Cats Smoby s 8 písničkami se zvukem a světlem a s nahráváním od 5 let

Popis produktu

Elektronické piano 44 Cats z dílny špičkových francouzských designérů Smoby je vynikající hudební hračka pro všechny malé pianisty a pianistky již od 5 let. Piano překvapí děti krásnými zvukovými a světelnými efekty, přičemž se mohou těšit i na 8 veselých písniček. Chlapci i dívky si vyberou svůj vlastní styl – čeká na ně New Wave, Swing, Waltz, Rock, Disco, Twist, Blues a Chords. Piano disponuje funkcí nahrávání, takže si děti budou moci poslechnout svou vlastní uměleckou tvorbu. Hudební nástroj je vyroben v krásném modrém provedení s licencí populární italské animované série 44 Cats (44 Koček), kterou si oblíbily dětí po celém světě. Na pianu se nachází také obrázek oranžové kočičky Polpetty.

Piano umožňuje regulovat hlasitost a tempo, takže si je dítě jednoduše přizpůsobí pro své potřeby. Zabaví se s ním na dlouhé hodiny a poskytne mu možnost zlepšovat svůj hudební projev. Dětské piano rozvíjí u dětí jemnou motoriku a hudební sluch. Díky němu získávají budoucí základy správného hraní, učí se trpělivosti, udržovat tempo a objevují svůj talent. Piano je vyhotoveno z kvalitních plastových materiálů, které jsou příjemné, sametové na dotek. Celkové rozměry dětského piana jsou 47*23 cm. Je vybaveno držadlem, dítě si ho může přenášet, vzít si ho na návštěvy a ke kamarádům.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem kvalitní a originální hračky. Plast na hračkách Smoby se vyznačuje velkou odolností, příjemně oblými hranami a skvělým pocitem při hraní. Barvy na hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a kreativitu, díky čemuž se staly oblíbené u tisíců dětí. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou evropské kvality a francouzského designu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu47*23 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.