Elektronické odrážedlo Disney Frozen Kiddieland se světlem a hudbou fialové od 12 měsíců

Popis produktu

Elektronické odrážedlo Disney Frozen od Kiddieland je úžasná hračka vhodná pro holčičky od 12 do 36 měsíců, ve fialovo-modré barvě. Má motiv pohádky Frozen s obrázky oblíbené Elsy a Anny. Děti si mohou vybrat na dětském odrážedle různé zábavné zvuky, rozsvítit barevná světýlka, která osvětlují Ledové království a vydat se na průzkum okolí. Opěrka v zadní části zaručí, že vaše děťátko bude bezpečně sedět. Když děťátko vyroste, opěrka se dá odpojit.

Pomocí odrážedla se rozvíjejí pohybové zručnosti dětí, posiluje se svalstvo na nohách i rukách. Děti se přibližují světu dospělých tím, že si hrají na řidiče dopravních prostředků. Kromě toho se prostřednictvím veselých barev a pohádkových motivů podněcuje a rozvíjí fantazie dětí. Můžete svým ratolestem vyprávět pohádku, jejíž motiv je na odrážedle nebo si ji mohou samy vymyslet.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje už od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířený na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jeho cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, u kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti

  • pohádkový motiv Frozen
  • pro děti od 12 měsíců
  • zvukové a světelné efekty
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu51*25*38 cm
Rozměry balení52*27*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,70 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.