Elektronické odrážedlo Disney Kiddieland letadlo Dusty se světlem oranžové od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland elektronické odrážedlo Disney Dusty letadlo je nádherná hračka vhodná pro všechny kluky od 12 do 36 měsíců, ve výrazném oranžovém provedení. Má krásný pohádkový motiv letadla jménem Dusty. Odrážedlo ve tvaru letadla vydává zvuky jako opravdové letadlo při vzletu a přistávání, umí hrát různé písničky, vrtule v přední části se točí, světýlka svítí různými způsoby. Úložný prostor pod sedadlem poslouží vašim ratolestem na odložení hraček nebo jiných drobností, které jsou nezbytné při průzkumu nejbližšího okolí. Odrážedlo pro chlapce je prostě hračka, která nesmí chybět ve výbavě žádného nejmenšího chlapečka, který má rád dobrodružné cesty a hodiny plné zábavy. Opěrka v zadní části zaručí, že vaše děťátko bude na odrážedle bezpečně sedět.

Dětská odrážedla nejsou jen prostředkem na zabavení se dětí a na zahnání nudy, i když je samozřejmostí, že děti se s nimi dokážou zabavit velmi dlouhou dobu. Pomocí odrážedla se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. Děti se přibližují světu dospělých tím, že se hrají na řidiče dopravních prostředků. Kromě toho se prostřednictvím veselých barev a pohádkových motivů podněcuje a rozvíjí fantazie dětí, při stisknutí tlačítek, poslechu zvuků, sledování světýlek a pohyblivé vrtule se děti učí, jak věci fungují, zajímají se o vnější svět. Dětské odrážedlo je ideální jako předchůdce pro první dětské kolo, vyžaduje 3 AA baterie, které jsou součástí balení. Baterie jsou testovací, je třeba co nejdříve je vyměnit. Volant odrážedla lze otáčet do stran o 30°.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získaly v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet pečlivým rodičům, kteří jsou zaplaveni obrovským množstvím různých dětských produktů, takové hračky, které jsou nejen zábavné, ale děti se při nich mohou i učit a rozvíjet. Zároveň Kiddieland nezapomíná na nejvyšší standardy a bezpečnost prodávaných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu52*46*39 cm
Rozměry balení54*27*36 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.