Elektronické odrážedlo Auto Kiddieland červené od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland odrážedlo Activity Cars je velmi kvalitní masivní odrážedlo pro děti od 12 do 36 měsíců. Vyhrají se s ním děti po dlouhá léta, poslouží více generacím. Má spoustu zvukových, světelných a mechanických funkcí, které děti objevující a se vidí svět mají velmi rady. Mohou mačkat různé knoflíky, vytáčet páčkami doprava, doleva, nahoru, dolů, kroutit a otevírat, a přitom sledovat reakci autíčka na svůj pohyb. Dětské odrážadlo- auto jednou zahouká, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka. Po stisknutí startovacího klíče odrážedla pro děti se ozve zvuk nastartovaného auta, a po stisknutí trouby zahraje pěkná melodie. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Autíčko má velmi kvalitní plastová kolečka, speciální pohodlné a bezpečné, ergonomicky vytvarované sedátko, které se dá nadzvednout a lze do něj uložit hračky nebo jiné drobnosti. Když se dítě učí chodit, dělá první krůčky, drží se zadní opěrky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Později sedá na auto a odráží se nohama, snadno se posouvá dopředu nebo couvá. Volantem se přední kolečka vytáčejí do boků a dítě mění směr jízdy. Autíčko Cars má krásnou červenou barvu a je vyzdobeno obrázky populárního autíčka McQueen. Toto dětské odrážedlo jistě potěší každé dítě, hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a rovnováha dětí. Funguje na 2 x AA baterie.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získaly v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet pečlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit. Zároveň Kiddieland nezapomíná na nejvyšší standardy a bezpečnost prodávaných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu51x47x23 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.