Elektronická vrtačka Bořek stavitel Smoby s 3 nástavci a 2 rotacemi

Popis produktu

Dětská elektronická vrtačka Bořek stavitel od Smoby je ideální hračka pro malého chlapce, který si rád hraje s pracovním nářadím a napodobuje práci dospělých. Vrtačka je vyrobena z kvalitního plastu, který je velmi odolný, takže dlouho vydrží, ale zároveň je i sametový na dotek a šetrný k pokožce. Tvarem sice připomíná opravdovou vrtačku, ale ve skutečnosti je přizpůsobena pro malou ruku dítěte. Může ji s jistotou a správně uchopit a hrát si s ní. Dětská vrtačka je provedena v kombinaci pestré oranžové, modré a šedé barvy.

Elektronická vrtačka s motivem pohádky Bořek stavitel od francouzské společnosti Smoby splňuje nejpřísnější evropské standardy. Funguje na 2 AA/LR6 baterie, které jsou součástí balení. Vrtačka přichází v balení s třemi vyměnitelnými hlavicemi a otáčí se ve dvou směrech. Ovládá se stisknutím tlačítka na rukojeti. Při hře s dětskou vrtačkou se kluci budou cítit jako skutečný Bořek stavitel. Je to skvělý doplněk k pracovním stolkům a dílnám. Hra s vrtačkou podporuje u dětí tvořivost a zlepšuje manuální zručnost, která je v pozdějším věku důležitá. Vhodná je pro děti ve věku od 3 let. Je malá a v případě potřeby se jednoduše schová. Její rozměry jsou 19*5*16 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu19*5*16 cm
Rozměry balení21*6*21 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Hmotnost0,18 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.