Elektronická chůvička Audio Baby Monitor Simply Zen connect Beaba přenosná s bezvlnovou noční technologií s jemným světlem

Popis produktu

Praktická, bezpečná a zejména spolehlivá elektronická chůvička Simply Zen od renomované francouzské značky Beaba pomáhá rodičům dávat pozor na děťátko odkudkoliv a v každém okamžiku. Patentovaná technologie nulových vln v nočním režimu a jemné, uklidňující světlo přinášejí děťátku sladký, zdravý a ničím nerušený spánek. Elektronická chůva disponuje funkcí VOX s 2 režimy, což znamená, že přenos signálu se aktivuje až po zaznamenání hlasu. Výhodou je, že citlivost této funkce si můžete nastavit podle vlastní potřeby a funkce VOX se díky tomu může spustit již při tichém kňourání miminka.

Přenosná elektronická chůva Simply Zen má 100% bezpečné připojení a v jednom čase ji mohou využívat oba rodiče. K jedné dětské jednotce je totiž možné připojit až 2 rodičovské jednotky. Díky této možnosti můžete děťátko kontrolovat ze dvou místností v domě a z komunikace s miminkem vytěžíte maximum. Rodiče jistě ocení i dálkově nastavitelnou funkci nočního osvětlení – jemné světlo z chůvičky dokážete regulovat na dálku, aniž jste vstoupili do dětského pokoje či do ložnice. Elektronickou chůvu Simply Zen od Beaba čistěte suchým nebo vlhkým hadříkem. Na údržbu nepoužívejte žádné chemické čističe, spreje, rozpouštědla ani saponáty.

Prestižní značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • elektronická chůva Simply Zen
  • patentovaná technologie nulových vln
  • funkce VOX
  • funkce nočního osvětlení
  • možnost připojení 2 rodičovských jednotek
  • jednoduché a intuitivní ovládání
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu8*4*11 cm / 7*4*10 cm
Rozměry balení23*4*10 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,35 kg
Barvabílá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.