Elektronická chůvička New Video Baby monitor ZEN Connect Grey Beaba s napojením na mobil (Android a iOS) s infračerveným nočním viděním

Popis produktu

Praktická, lehká a bezpečná elektronická chůva ZEN Connect od renomované francouzské značky Beaba pomáhá rodičům dávat pozor na děťátko odkudkoliv a v každém okamžiku. Baby monitor s full HD kamerou s rozlišením 1080p se ovládá velmi jednoduše a intuitivně a rodičům spícího miminka přinese klid na duši. Okamžitě si ji zamilují zejména rodiče, kteří žijí moderními technologiemi. Kamera se totiž díky mobilní aplikaci připojí na váš smartphone s operačním systémem iOS nebo Android, kam vysílá obraz. Chůvička ZEN Connect je vybavena infračerveným nočním viděním, takže světlu v dětském pokojíčku můžete dát navždy sbohem. Samozřejmostí full HD kamery je také vysílačka, detekce zvuku a pohybu, teploměr s teplotním senzorem, dvounásobný zoom a nahrávání videa. Chůvička ZEN Connect Beaba přichází také s jedinečnou funkcí, kterou si nebudete umět vynachválit – dokáže děťátku zahrát ukolébavku, která mu přinese sladký a ničím nerušený spánek.

Rodiče u této elektronické chůvy jistě ocení její praktickou stránku, jednoduché ovládání a zejména neustálý kontakt s děťátkem. Chůvička s nadčasovým designem je jako stvořená do smart domácností, nezabírá mnoho místa a je zároveň originálním doplňkem interiéru. Velmi rychle si oblíbíte i hravou funkci kamery – díky šikovnému tvaru, který připomíná hada, můžete kameru obtočit například kolem postýlky nebo ji položit na poličku. Prostřednictvím připojení na Wi-Fi nebo 4G síť budete mít v aplikaci vždy k dispozici video z dětského pokojíčku, které můžete sdílet s těmi nejbližšími. Výhodou jsou také hlášení aplikace a její jednoduché a intuitivní používání, které zvládne opravdu každý. Kamera ZEN Connect nemá dobíjecí baterii, funguje pouze během doby, kdy je pod proudem, tedy připojena přes USB kabel, který je součástí balení. Chůvičku ZEN Connect otírejte suchou nebo jemně navhlčeným hadříkem a nepoužívejte žádné chemické čisticí prostředky.

O Beaba

Prestižní značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • elektronická chůva
  • full HD kamera s rozlišením 1080p
  • infračervené noční vidění
  • kompatibilní s iOS a Android aplikací
  • jednoduché a intuitivní ovládání
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu6*3*31 cm
Rozměry balení23*4*10 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost117 g
NoteAvailable app for Android and iOS
Barvabílá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.