Dveře poloviční s poštovní schránkou k domečku Smoby s UV filtrem

Popis produktu

Objevujte praktické doplňky a příslušenství od renomovaného francouzského výrobce Smoby k dětským zahradním domkům. Potěšte své děti praktickými polovičními dveřmi s poštovní schránkou, které můžete jednoduše vyměnit na domečku za původní poloviční. Vstupní dveře v červeném barevném provedení jsou ve stejném odstínu jako celý domeček a dokonale s ním ladí jako komplet.

Dítě s polovičními dveřmi získá v domku pocitově více prostoru a světla. Dveře umožňují snadnější komunikaci mezi dětmi, rodiči, kamarády a sourozenci. Poštovní schránka na dveřích je určena pro různé dopisy, vzkazy a obrázky, které si děti mezi sebou vyměňují. S dvířky se snadno manipuluje, jsou přizpůsobené dětským ručkám.

Dveře mají pevné dvojité plastové stěny, jsou vyráběny nejmodernějším výrobním procesem Blow Molding, stejně jako domečky Smoby. Dveře jsou stabilní a odolné vůči povětrnostním vlivům a zároveň je jejich povrch jemný a sametový na dotek. Splňují nejpřísnější kritéria bezpečnosti, i díky svým oblým hranám. Barvy na dveřích a domku nevyblednou ani po dlouhém čase zásluhou anti UV filtru a zachovají si své krásné a zářivé barvy po dlouhá léta, i přes nepříznivé počasí. Dveře se na domeček snadno připojují, umožňují jednoduchou montáž.

Poloviční dveře od Smoby svým originálním francouzským vzhledem a funkčními prvky rozvíjejí u dětí fantazii a představivost, získávají nové dovednosti a přibližují se světu dospělých. Zvědavé děti prozkoumají různá vylepšení na domečku a jistě se potěší tomuto skvělému doplňku. Dopřejte svým dětem kvalitní dveře od Smoby, které ocení při hře se sourozenci a kamarády. Každý doplněk k dětskému domečku nabízí nové možnosti jeho využití a zabaví se s ním více dětí.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.