Dudlíky Mon Premier Poupon Bébé Corolle pro 30cm panenku 2 kusy od 18 měsíců

Popis produktu

Krásné dudlíky Mon Premiere Poupon z dílny francouzské značky Corolle potěší každé dítko od 18 měsíců, kterému ke hře s panenkou Corolle něco chybí. Díky těmto 2 dudlíkům bude hra s panenkou k nezaplacení a bude připomínat péči o skutečné miminko. Souprava jedinečných dudlíků obsahuje 2 dudlíky, jeden v růžové a jeden v modré barvě. Děti je díky tomu mohou střídat podle toho, jaké má panenka oblečení. Dudlíky pro panenku Corolle s velikostí 30 cm přinesou panenkám krásné sny a každou hru vašeho děťátka pozvednou na vyšší úroveň.

Nádherné dudlíky Mon Premiere Poupon Corolle mají dokonale propracované detaily, takže připomínají dudlíky pro skutečná miminka. Právě díky tomu bude péče o panenku Corolle nezapomenutelná a děti přiblíží světu dospělých. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček. Krásné dudlíky jsou díky prvotřídním materiálům příjemné na dotek a po každé stránce jsou přizpůsobeny věku dítěte.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek a doplňků Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení.

Vlastnosti

  • dudlíky pro panenku Corolle
  • růžový a modrý dudlík
  • od 18 měsíců
  • pro panenku s velikostí 30 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Barvarůžová
Vhodné pro panenku30 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.